T.0.M

Technische Oriëntatie Masterclass

  • 10 weken, 10 bedrijven, 10 workshops.
  • Professionele begeleiding naar jouw technische toekomst.
  • Binnen een inspirerende technische locatie.
  • Het hele traject is GRATIS.

10 weken, 10 bedrijven, 10 workshops.
Professionele begeleiding naar jouw technische toekomst.
Binnen een inspirerende technische locatie.
Het hele traject is GRATIS.

Wat is T.O.M?

In samenwerking met Spark Makerszone organiseert InnAut een traject waarbij iedereen op een laagdrempelige manier kennis kan maken met de techniek.

SPARK en InnAut weten dat Techniek heel leuk is en enorm veelzijdig is. We weten ook dat het best moeilijk kan zijn om jouw talent binnen de techniek te ontdekken om zo jouw unieke richting binnen de techniek te bepalen. Techniek is de toekomst en ook voor jouw licht hier een toekomst. Precies hiervoor is; T.O.M ontwikkeld: Technische oriëntatie masterclass. Een traject om jezelf binnen de techniek te oriënteren.

10 weken om te ontdekken welke vorm van techniek jij leuk vindt & 10 weken om actief opzoek te gaan waar jouw toekomst in de techniek ligt. Hierbij word je op persoonlijk en op technische vaardigheden begeleid door InnAut. Aan het eind van deze 10 weken weet jij welke kant je op wilt, en welke mogelijkheden in de techniek hier voor jouw liggen. De technisch workshops worden georganiseerd door bedrijven uit de regio, dit geeft je een goed beeld wat voor werk en technische werkgevers er zijn. De workshops liggen heel dicht tegen de praktijk aan zodat je een goed beeld krijgt van waar er voor jouw mogelijkheden liggen in de regio.

We gaan vooral aan de slag; het maken en ervaren zorgt ervoor dat je na deze 10 weken een duidelijk beeld hebt wat techniek voor jouw betekent!

Iedereen is welkom om zich aan te melden voor dit traject, we vragen slechts één ding; Je bent geïnteresseerd in techniek en gemotiveerd om deel te nemen. Er zijn slechts 20 plekken en aan de hand van een kennismakingsgesprek wordt je uitgekozen. Het draait hierbij vooral om jouw motivatie om deel te nemen aan TOM en deze deelname is helemaal gratis!

Je kunt je opgeven voor een kennismaking gesprek onder aan deze pagina. Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie!

Hoe doe ik mee?

Als je je aanmeld voor de masterclass, word je tussen  uitgenodigd voor de kennismakingsdag op 17 september 2021.

Na dit gesprek laten we je aan de hand van een telefoontje weten of je kan deelnemen. Zo ja, dan wordt je verwacht voor de opening van het traject op de SPARK Makerszone.

Na de opening gaan we van start met de eerste workshop. Vervolgd door 10 bijeenkomsten.

Alle activiteiten waaronder de workshops, gesprekken en de openingsdag ,vinden plaats in Spark Makerszone Den Bosch.

De masterclass zal beginnen in oktober 2021.

Als je je aanmeld voor de masterclass, word je tussen 29 oktober en 11 december uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Na dit gesprek laten we je aan de hand van een telefoontje weten of je kan deelnemen. Zo ja, dan wordt je 17 december verwacht voor de opening van het traject op de SPARK Makerszone.

Na de opening gaan we op 21 en 22 januari van start met de eerste workshop. Vervolgd door 28 & 29 januari, 4 & 5 februari, 11 & 12 februari, 25& 26 februari, 4 & 5 maart, 11 & 12 maart, 18 & 19 maart en we sluiten af op 1 & 2 april.

Alle activiteiten waaronder de workshops, gesprekken en de openingsdag ,vinden plaats in Spark Makerszone Den Bosch.

Mogelijk gemaakt door:

cadmes
NH
fectar
Zünd-logo
spark
botberg
metaalunie
mark3d-logo-retina
OOM-1024x287
cadmes
NH
fectar
Zünd-logo
spark
botberg
metaalunie
mark3d-logo-retina
OOM-1024x287

Aanmelden

Aanmelden? Laat hier je naam, email en telefoonnummer achter en we bellen je voor een kennismakingsgesprek.

Copyright © 2020 T.O.M | powered by diceweb