Open dag InnAut SPARK Campus

7 september a.s. opent InnAut partner; SPARK Campus de deuren van de vernieuwde Makerzone in Den Bosch. In deze 1000 m2 tellende makerzone vol met techniek van de toekomst gaan wij de jongeren die deelnemen aan InnAut begeleiden naar een baan in de techniek.

De opening van de makerzone is voor ons extra speciaal omdat dit het startschot is voor het eerste InnAut traject. Vanaf begin September gaan we de eerste groep samen met bedrijven begeleiden in hun zoektocht naar hun talent.

Dit willen we graag met jullie delen door jullie uit te nodigen op de opendag van de SPARK makerzone waar wij ook aanwezig zullen zijn. Gedurende deze dag zal de SPARK Makerzone open zijn voor publiek en kunnen we jullie laten zien in welke omgeving wij de jongeren begeleiden.

Open dag InnAut SPARK Campus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven